Followers

TEST SUPER REALISTIC PHOTOMANIPULATION

Di bawah ni ialah satu photomanipulation yg ak sendiri x percaya ak yg buat nya haha , tp yg penting its an art that akue buat dengan penuh detail, masih terdapat kecacatan di sana sini , do c&c ye  TAJUKNYA IALAH , . i’M ALONE BETTER OFF THIS WAY

girl on windows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

links :
model : http://faestock.deviantart.com/art/Memento19-352733871
ray brush : http://spiritsighs-stock.deviantart.com/art/Light-Rays-27143616
vine : http://www.deviantart.com/download/341166065/png_viny_leaves_by_moonglowlilly-d5n4df5.png
crack : http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/267/e/5/cracked_earth_texture_by_co2photo_stock-d2zelvc.jpg

0 comments:

THE RETURN OF APAM !

Hhaha ni dikala bosan2 je jumaat lepas wat, tajuknya seperti yg tertulis tu dan taw maksudnya tak ? maksudnya ialah APAM BALIK ! hahaha gilerrr

3d typo

0 comments:

REALISTIC PAPER ART JUST USING PHOTOSHOP MANIPULATION

 

Yeah ni just tiru sample je dan so ak wat lah sebijik mcm tu , bawah ni sample nye, igt ! semua ni tanpa tutorial hanya perah otak utk dptkan hasil yg sama : D

45114_397029113708549_832471141_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dan bawah ni plak hasil dari akue nye :D

 

paper art

0 comments:

PRAY FOR SABAH !

Dengan ape yg terjadi pada sabah ketika ini, cuma ape yg kita dpt buat hanyalah berdoa ramai2 agar keaadaan kembali pulih, amiinn

sabah

0 comments:

SPACE STATION FOR ALL AND GHOST RECON SIMPLE PHOTOMANIPULATION

 

 

 

 

space shipghost recon

0 comments:

COVER PHOTO BARU !

Hahah dalam kebosanan so take time utk hasilkan cover photo dan dp yg sepadan :

akue timeline

0 comments:

ANYBODY HOME ?

Trial lagi dgn realistic photo manipulation tp kali ni agar sukar sket sebab kekurangan idea dlm pencarian stock photo yg tepat, akhirnya setelah bergoogle dan nilah hasilnya, ekor tu cuma dari ekor cicak taw   D

lizard

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...