Followers

TYPICAL LOCAL SCENE

Arghhh kadang2 rasa nak menyumpah2 pun ada, haha tp nak wat camne kan ? budak2 baru nak up biasalah, SIYESLY ak x pernah wat gitu kot, buat ape ? x untung pun, PHOTOGRAPHY local scene simple ialah search for google for any best pic dan upload dan kata hasil pic sendiri siap dgn adjustment dan iexif yg dibuat, PHOTOMANIPULATION pun sama keje nak ditroll aje, best ke kena maki dan kena gelak dek org lain ye ? best ek ? upload any artwork org lain lepas tu kantoi bila org lain tu dpt cari artwork tu, sebijik lak tu, no problem kalau tulis je dkt caption tu bukan artwork ko kan ? xyah nak malu2 lah, its ok, kalau BODOH just katakan bodoh, boleh org ajarkan mane yg patut , tp jgn lah pretend pandai lak, bila org tanya mulalah nak kasi PSD lah nampak sgt ko just copy mane2 kan ? sedeyh sgt bila tgk local scene ni berlaku di kalangan anak2 muda, bila di beri keje yg betul2 susah mulalah tercengang. so dari situ ape yg kita leh wat cuma gelakkan dia : D hahahah k bai carutan harini .


helmet guy


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

my artwork always original idea from me, and always fresh, vote for me . hell yeah  !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...