Followers

Selamat Tahun Baru 2013

Ye, selamat tahun baru pada blogger2 atau anonymous yg sudi singgah ke blog usang ini, maaflah jarang berupdate… tp insyallah pada tahun ni akan ku rajinkan jari-jemari utk update walaupun sikit, yg artwork2 tu sedang dibuatkan kompilasi  : ) azam akue tahun baru ni ialah utk jadi lebih baik dan lebih ceria dari tahun 2012. mcm2 kenangan pahit manis ak hadapi, yg paling byk dan teruk ialah kenangan2 yg menyedihkan, insyallah moga2 tahun ni penuh ceria bagi akue, amin…

2013 - Copy (2)

-mcm2 dah akue rasa pada tahun 2012, antaranya dimulakan dgn permulaan kerja di negeri org, keje dgn penuh tekanan, disamping bertemu2 dgn watak2 baru dlm hidupku, kehidupan berdikari yg akue sendiri failed nak jaga, konvo yg menyedihkan dan ditemani oleh sahabat yg x rasa akue menyusahkan, pemberhentian keje, pemutusan dalam satu perhubungan perikatan atas nama cinta, mengajar erti hidup sendiri, mula bermain manipulasi gambar, dan diakhiri dgn kehilangan satu2 nya kucing kesayangan selama ni… semoga kesedihan ini mempunyai hikmah yg tersendiri utk masa akan datang….

2 comments:

  1. selamat Tahun baru jugak!!...follow blog nih
    jgn lupa lawat blog aku tengok poster 2013 :D

    ReplyDelete
  2. Selaamt Tahun baru 2013...bila nk tukar header nih... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...