Followers

PHOTOSHOP MALAYA TASK 1 : Couple & Vespa

Dikesempatan dalam kebosanan yg melampau, so akue luangkan masa bersama group yg ak join tu, utk menjalankan sikit aktiviti bersama member, iaitu manipulate gambar yg akue curi dari internet (lihat gambar dibawah) dan manipulate menjadi sebarang scene yg best . ni gambar asal :

bike-coupledan dibawah ni plak sebahagian hasil2 artwork daripada kawan2 akue yg lain :

scooter - Copy
best kan ? mcm2 idea ada , dan dari akue sgt simple2 je :

replicate
kepada yg berminat jom lah search group photoshop malaya ni dkt fb dan join, mari kita meriahkan majlis dgn karya2 anda  : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...