Followers

Cemon dah xde

Malas ak nak ulas panjang2 about hal ni sebab nanti makin sedih jadinya , segalanya dah akue citerkan dlm fb akue, memang sedih tp nak wat camne, cemon telah meninggalkanku pada sabtu lepas setelah dilanggar oleh sebuah kete kata anak sedaraku, sudah selesai ditanam pada semalam… Thanks kawan2 yg sudi beri kata2 utk pulihkan semangat ku, memang x dpt akue nak terima pemergian kucing tersyg ku ini… tp xpelah redha sajalah… mungkin ada hikmahnya yg Allah s.w.t mahu tunjukkan pada ku… insyallah … slm

DSC_1318

1 comment:

  1. Pernah juga mengalami perkara yang sama beberapa tahun lepas tetapi dia pergi kerana mengidap Canser Perut dan canser tu telah merebak dan tak boleh hendak diselamatkan lagi. Kucing Betina yang Syah namakan Gemuk menghembuskan nafas terakhir di Animal Medical Center, Kuala Lumpur dan Syah bawa balik ke Rawang Residence untuk disemadikan dibelakan rumah. Memang Menangis masa tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...