Followers

Alpha Lipid SD2 ??!

“ Yeah , akue memang dah lama nak update blog ni tapi kadang2 je dpt idea bernas bila nak update, tp bila di keyboard, idea tu boleh ilang lak ai, hahaha, ok nak story ttg satu produk plak boleh ? ala boleh lah , lagipun lau ak ada duit dah lama ak nak beli produk ni , haha boleh ar bajet2 duk workout smbil mengidam2 kan dpt badan yg best bila dah guna produk ni, heheh nak taw produk ape ? ianya adalah ALPHA LIPID SD2 dan juga produk2 lain yg seangkatan dibawah nama ALPHA LIPID ni :

Ok sebelum akue dan korang cari produk ni , kita kenal2 dulu produk ni :

Alpha Lipid SDII
Alpha lipid SDII merupakan produk pelangsingan yang terkenal di New Zealand dan kini di pasarkan di Malaysia.

Program pelangsingan Alpha Lipid SDII diformulasikan berdasarkan kepada konsep penyimpanan protien dan diet ketogenik yang dikaji secara klinikal oleh sekumpulan ahli perubatan daripada Harvard Medical Universiti dimana penyelidikan yang dijalankan didapati berjaya dan selamat .

Terbukti program ini berjaya menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia dan memegang cacatan di World Guiness Book Record.
Susu Alpha Lipid SDII bukan sejenis makanan gantian tetapi ianya merupakan makanan tambahan dimana anda tidak perlu berlapar dan meninggalkan rutin harian.

Berfungsi mempercepatkan penurunan berat badan dengan efektif dan mengekalkan bentuk badan dalam jangkamasa yang panjang. Jangkamasa penurunan dengan cara pemakanan yang teratur mampu menurunkan berat badan 2-5kg seminggu.

KHASIAT ALPHA LIPID SD2

1) Tambahan Ekstrak Green Tea.

Membantu meninggikan metabolisma, Meningkatkan penggunaan tenaga, Merangsang badan membakar lemak, Antioksida , Memelihara jantung , Antibacterial & Antiviral,

2)  Serat

Membantu sistem penghadaman (melawaskan) , Memberi rasa kenyang lebih lama ( elak gastrik )

3) Tinggi  Protien

Memperbaiki jisim otot, Meningkatkan metabolisma.

4) Vitamin A,B,C,D,E dan Mineral.

Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien-nutrien dan vitamin yang lebih baik.

 

SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN:
Tiada kesan kelaparan terlampau, Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis, Kawalan gula darah lebih baik, Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan, Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet), Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)

 

Cara Penggunaan Alpha Lipid SD2

Dos 15 g (2 senduk) 4 kali sehari untuk sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan 'supper'. Campurkan dengan 250ml air – goncang hingga sebati.

So, kira insyallah lah lau pakai ni boleh lah nampak slim dan kurang berat badan sket, akue lak harap2 lau dpt beli nanti ak nak jgak dpt badan best !!! yeah


SO kalau kawan nak try ni boleh lah contact :

Yut : +60174252941
Email : sayuti.abdulhalim@gmail.com
Blackberry Pin :26AA5ECC

dan blog dan fb nya di :
http://themensfitnesssupplement.blogspot.com/
https://www.facebook.com/ALPHA.LIPID.DAN.GYM.SUPPLEMENT

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...