Followers

Saya Dah BLUESTACK , Anda ?

Heheh  lain mcm je tajuknye , hehe ni khas utk sesape kawan2 diluar sane yg xde phone2 canggih berandroid, KINI korang dah boleh main apps canggih tu dkt pc korang sendiri !! mcm mana ? jap g akue ajar. tgk ni akue main game sheep & cloud :

android

Yesh, dah nampak software pe kan ? itulah bluestack app player tp beta je , nak download jgak ? meh klik link ni : http://bluestacks.com/download/ dalam 100mb je :)
dan bila dah download just klik2 dan explore je sendiri software tu, ada app yg korang perlu download baru boleh main offline, tp try je your best, utk lagi mantap guna plak apps cam 1mobilemarket, install dan guna dlm blue stack ni dan sure jadi lagi best : ) … ENJOY !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...