Followers

Realiti Amat Pahit

Yup , setelah cuti di hari pekerja baru2 ni , tersentak pagi tadi bangun utk pergi keje semula, yup memang pahit bila kembali ke realiti, yeah realiti memang pahit tp ape2 pun kena juga telan, tak kesah lah ttg keje ke ttg life ke, semua yg kita impi2kan hanya just impian semata2 yg sukar dan sgt jauh utk di gapai, susah melainkan hidup ibarat drama yg sudah tertulis skripnya, tp realitinya tak lah seperti yg digambar2 kan…. ape2pun redha dan teruskan ajelah life seadanya…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...