Followers

Every Path We Choose Is A Giant Leap

Arghhh i dont wanna think about it, a path that i take is a giant leap! this mean every choose that i make each will tell a different story, i dont know whether its a bad or good enough for me, arghh but just like one say, wake up, sampai bila nak gini je, try to make a different jgn terus terduduk diam begini, kalau x memang x kemana2…

0 comments:

Project Untitle

Yeah baru je benti keje, so sekarang memang sgt2 lah project untitle , x taw dah nak watpe utk masa depan, atau bagaimana masa depan akue ntahler, maybe the easy way or the harder way, which way is a must with all the support, really down right down but need at least one support, through the trauma that ive gone through last day, hmmm so what i will be next ? who knows ? hmmm

0 comments:

Talent Photoshoot Jeram Tengkek Gadis Kampung MUA By Mazz

teaser b - Copy

hasnamazznasueyat

teaser c - Copy

0 comments:

New Chapter…

Yup, seperti yg digembar-gemburkan , semalam 16 may 2012 tamatlah keje akue di *satu company kecil ni , officially resign atas sebab2 yg tak dapat dielakkan, yup lepas ni bermula lagi chapter baru dan pengalaman baru, insyallah : ) tq to kawan2 yg support … : )

0 comments:

Talent Photoshoot BY Cuhaxhafiz With Rfian Foto & Missladyanashops

Yeah ahad baru2 ni akue berkesempatan utk ikut satu lagi outing yg dianjurkan dlm satu event dalam fb, so akue join je lah, tq to benn yg amek dan hantar akue haritu, all kredit to Rfian Foto http://onestopn9.blogspot.com/2012/05/rfian-foto-missladyanashops.html dan juga Missladyana shop > http://www.missladyanashops.com/ .. orait, satu outing yg memang santai dan best, tq juga kepada talent2 semua , lokasi : taman malaysia seremban

addilaheizzatyeldaFarahIzzatynieyzaNURUL ASYIQIN ABDUL RAZAKzuraida

0 comments:

Saya Dah BLUESTACK , Anda ?

Heheh  lain mcm je tajuknye , hehe ni khas utk sesape kawan2 diluar sane yg xde phone2 canggih berandroid, KINI korang dah boleh main apps canggih tu dkt pc korang sendiri !! mcm mana ? jap g akue ajar. tgk ni akue main game sheep & cloud :

android

Yesh, dah nampak software pe kan ? itulah bluestack app player tp beta je , nak download jgak ? meh klik link ni : http://bluestacks.com/download/ dalam 100mb je :)
dan bila dah download just klik2 dan explore je sendiri software tu, ada app yg korang perlu download baru boleh main offline, tp try je your best, utk lagi mantap guna plak apps cam 1mobilemarket, install dan guna dlm blue stack ni dan sure jadi lagi best : ) … ENJOY !

0 comments:

Such A Sgt Membazir Day !

Arghhhh ! harini sgt membazir, mampus akue kalau si dia taw ! hahaha hadoi… akue dengan ini berjanji xkan membazir seperti malam ni lagi , amin !!

DSC_0402b

sorry ! kata cemon

1 comments:

Photoshoot Talent : Eryn Erisha @ Lake Garden Seremban

Yup, photoshoot ni berlaku ahad lepas 29Mei . bersama bekas rakan sekerja dkt tempat keje aritu, actually akak ni baru jumpa 3 kali je taw. hurmm meh tgk sket pic2 aritu ptg :)

DSC_0632DSC_0677DSC_0729DSC_0748DSC_0786

2 comments:

Realiti Amat Pahit

Yup , setelah cuti di hari pekerja baru2 ni , tersentak pagi tadi bangun utk pergi keje semula, yup memang pahit bila kembali ke realiti, yeah realiti memang pahit tp ape2 pun kena juga telan, tak kesah lah ttg keje ke ttg life ke, semua yg kita impi2kan hanya just impian semata2 yg sukar dan sgt jauh utk di gapai, susah melainkan hidup ibarat drama yg sudah tertulis skripnya, tp realitinya tak lah seperti yg digambar2 kan…. ape2pun redha dan teruskan ajelah life seadanya…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...