Followers

Road To MY PIS Convocation & The Convocation Day

Supposedly write on 20 april

-Hhaha lambat betul akue update blog ni, baru sekarang dah hampir lima hari berlalu baru akue bleh menaip di kertas kosong windows live writer ni, hahah penat2 taip adeke yg baca ? wallahualam, yeah akhirnya settle jgak process penghabisan duit sempena convo ni, ops.. haha,

first dgn cuti seawal mungkin pada hari jumaat 20 april dan gerak dari seremban – klang – jerantut, tiba dalam pkul 3 ptg di rumah manis rumah, hahah ape lagi terus melantak, ahad ptg plak dlm pkul 2 ptg gerak dari jerantut ke kluang naik tren lah pulak , actually tiket ke jb semua habis ! dasyat kan, so lastly dpt jgak ke kluang saje, alhamdullillah tp conflict di tgh jalan bila sudah sampai di kluang , XDE BAS NAK KE JB , SEMUA SOLD OUT !! dasyat kan ? huhu terpaksa mengorbankan rm100 dan terus ke UTM Skudai, tq to my friend lepas tu, n then fast forward to hotel li garden, overall ok ler hotel tu , xsempat rehat dari utm skudai terus kena raptai pulok sampai pkul 6, malam di release tension utk karok plak , yeahhh memang best : ) .

Esoknya a big day, so everything goes cam biasa, alhamdullillah dpt jgak bunga dan teddy bear tupai, hahaha tq ye bro : ) . so pose2 lah sket, ptgnya gerak ke utm skudai semula, esoknya baru gerak balik ke seremban semula, fuh, such a wonderful day sgt, tq kepada man dan jugak2 yg lain2 yg terlibat, tq sgt2 , n juga kepada batch2 dak kelas akue dan lain2 tq so much, ada masa yg panjang kita jumpa lagi k, insyallah : )

DSC_0318

DSC_0358

DSC_0328DSC_0340DSC_0345DSC_0346DSC_0323

DSC_0370

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...