Followers

Konvo Dah Dekat !!

Yeah, tak lama lagi akue dah nak konvo, erkkkk matiler duit manyak kuar maa, haha, ape2pun yeah congrates lah kepada akue ye, hahaha congrates kpd diri sendiri :P , arghh seram seyh nak konvo ni, dah lah t akue nak kena balik phg dulu n then naik train ke jb, rindu nye jb. x sabar dan takut pun ada jgak :) hehe nanti2 kan lah gambo2 konvo akue dan kawan nanti, insyallah konvo nya pada 17 april 2012 ni di PJB atau PIS politeknik ibrahim sultan... :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...