Followers

Kan Best Kalau Akue Ada Transport

Dengan gaji yang x pernah cukup, makan pun x lepas lagi dan asyik kena berlapar camne ntah nak beli kete ,ANY kete idaman pun tak terbeli, tp alangkah bestnya kalau akue ada transport, xpyh dah nak menyusahkan duit minyak org kete org lain dan malukan dan tebalkan muka ajak org lain teman g sana ke sini, amat menyusahkan org kannn akue ni, huhuhu sedeyh sgt, tp erkkk lesen akue l pun mati, ntah bila ntah nak wat P . huhuhuhuhu entahlah, tp duit x penah cukup….

p/S: im sorry dear, cuma kaki yg ada ni je lah dpt menjadi transport sy, masih x mampu lagi utk hidup mewah….. maafkan sy ….

1 comment:

  1. beli la kreta weyh...nnt ley aku tumpang skali :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...