Followers

Jalan2 dan Mandi Manda Jeram Toi

DIkala panas dan kebosanan aritu maka keluarlah jalan2 dan mandi manda di jeram toi negeri sembilan, ape2 pun memang best jgaklah, terlerai segala keserabutan di kepala sebelum tu : )

DSC_0039

DSC_0047

DSC_0088

DSC_0171

0 comments:

A New Journey , A New Life , A New Home

Yeah, as i said before i am a new born full time graphic designer at a small private sector printing and graphic company in ampangan seremban , negeri sembilan, wow thats a long journey for me, as first a journey to become as graphic student in pjb, now works as graphic designer in n9. As people said, life is a journey so why not out from where you are to achieve priceless experience. hehhe, tq also to my SHAYANG who’re always with me :)

A new life as a full time graphic designer in full of tension company is now under my control 70% ,hehe we must just be nice and follow the flow. A new home ? yup got a house very near to the workplace : ) , so for me without transport coming late is not a problem for me bcuz i have my feet to walk, alhamdullillah its just more than enough for me…TQ

wsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa < thats my cemon write ! hahah

DSC_0017b

0 comments:

Tanpamu HC

best sgt lagu ni layan ek ,khas utk awak my love HC

0 comments:

(Jom Subscribe) Sixpackshortcut

Yeah, ni memang best , exercise dan workout yg terpopular dan terhebat masa kini, step2 yg mudah tp memang best dan boleh mendatang kan hasil , antaranya :



dan ini linknya utk subscribe http://www.youtube.com/user/sixpackshortcuts?feature=g-all

0 comments:

(Jom Subscribe) Amim Suleiman

Yeah ni plak cam justin bieber dan greyson chance dan juga najwa latif, tp dgn suara yg lebih best dan enak … try this one (actually dah pernah post dah aritu ) :

dan ini link utk subscribe http://www.youtube.com/user/dannymoralez

0 comments:

(Jom Subscribe) Youtube Channel Aman Wan

Yeah, kenapa akue ajak korang terus subsribe ? ye lah sebab besttt … jom layan one of his vid :

ni haa link utk subscribe him http://www.youtube.com/user/AmanWan/featured

0 comments:

MOVIE WATCH : Chronicle










































Movie dah lama dah tgk minggu lepas tp baru nak update, so di mata akue style movie ala2 pengalaman sebenar yg shot2 nye menggunakan kamera tangan camni memang best, sebagai contoh movie the cloverfield dah penah guna tp bg movie ni kureng sket sebab sgt berharap dari kamera2 sekeliling, konsep movie memang cambest dgn kuasa yg gila2 tp bergerak ke arah darkside tu yg agak menarik. overall memang best jugaklah dan bolehlah diberi 7/10…

Synopsis:
Three high school friends gain superpowers after making an incredible discovery. Soon, though, they find their lives spinning out of control and their bond tested as they embrace their darker sides.

0 comments:

Modelling Photoshoot BY Lutfy Isyam

Yeah semalam di kala kebosanan ajak lah sorang model errr kawan dari kl yg memang akue dah kenal lama utk jadi model akue di PD, rancang punya rancang so jadilah berkumpul di KTM LABU pagi semalam, disertai oleh kawan2 fb yg nak join photoshoot ni iaitu Acap Ali dan Thomas Ray, so shoot punya shoot lah dan bawah ni lah antara Hasil2 nye, hensem kan modelnye . haha p/s : tq for everyone yg terlibat :)








0 comments:

WOW Dah Keluar Ye Duit Syiling Baru DAN Illuminati ??!

Dah lama dah sebenarnya tp akue baru nak citer, hahaa ada akue kesah ke ? ok alkisahnya Tentang Duit Syiling Baru Malaysia .Ciri-ciri unik yang mencorakkan budaya dan warisan negara menjadi sumber inspirasi reka bentuk duit syiling siri baharu ini. Motif reka bentuk duit syiling ini memaparkan keindahan alam semula jadi, flora dan fauna dan seni kraf tangan tradisional yang terdapat di Malaysia. Meh tgk gambarnya :

duit syiling baru

 

 

 

 

 

 

 

 

Haa cambest plak kan rupanya tp ada kesah entah benar atau tidak meh baca dkt blog ni

http://jantanhebatinthemaking.com/blog/2011/08/14/duit-syiling-freemason-duit-syiling-terbaru-50sen-20sen-10sen-dan-5sen-lambang-illuminati/

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...