Followers

Seminggu Di Soromban

Alkisah

Yeah dah nak masuk seminggu dah kot akue duk sini, everything so far everything normal just tension dan stress *sket bila nak kejar dateline dan there “something” that can be annoying, but i could endure it for sure. yeahhh. Yup so far sume cam biasa je, keje dari pkul 9-630ptg, biasa je cam keje biasa,ada photostat2 dan memang 90% designing je, so akue ni dah jadi ala2 boss lah jgak kan, everything ttg design kue akan kena deal dgn client, so kalau ada client cerewet akue pun kena jadi cerewet jgak lah. hehe, yang penting semua sekali akue dpt pengalaman dan juga income kan, xdo lah haa nak duit dr ayahanda dan ibunda jgak. hari2 keje memang bz tp everything is normal, keje pe yg rilex je ? ado ke ?

As A Graphic Designer

04012012_002

            ni lah kaunter tempat akue keje , pc utk print dan design dan laptop juga utk keje tp guna cs5

Alhamdullillah dah capai job yg akue impikan as grafik designer di sebuah syarikat kecil di seremban. Sume keje senang je tp yg penting mesti kena ada rujukan dan reference dari internet , keje pun byk kena di proceed oleh client, sume akue akan wat sistematik sebab xnak dipersalahkan jika ada kesilapan kelak. : )

Di Seremban

So everything is ok lah, dah jumpa kedai yg murah dan makanan sedap, hehe tq to one of client, insyallah design tu akan siap paling lewat pun dlm minggu depan, x sabo2 abg tu. hehe

GYM dan Social

02012012_001                                dlm ni lah ada gym tu : ) –kompleks belia dan sukan paroi

Yup, memang keseorangan wat masa ni sebab x konal sapo-sapo pun, aritu research jgak ttg gym di sini, rupa2 nya ada satu di kompleks, dkt je , naik teksi atau bas seringgit je. equipment memang complete tp just satu je x best, ramai sgt ! dah lah sorang pun den x konal ! haha… tp yg best tu dah boleh main gym semula, akan bershape balik lah akue lepas ni, insyallah .. hehe : )


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...