Followers

Group Gathering I.S.O Photography

Gathering kecil-kecilan group i.s.o tadi memang best, kenyang sgt , rugi lah sape yg tak join, yg lagi best dpt menemukan jodoh sepasang merpati sejoli. tq once again too Firdaus Ramli Mohd Fadly Shino Danial Eiriizm Yuki Ghazree Ahmad dan juga main admin Ainuddin Hata yg belanja kitorang sume, next time insyallah ramai lagi ye join. best jugak bile share2 lagi ilmu ttg photography ni bile berdepan, much better than dlm fb : )

DSC_0490
p/s : insyallah lepas ni outing plak maybe :)

do search https://www.facebook.com/groups/ISOPhotography/ kalau nak join : )

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...