Followers

Anak Ikan Akue ?!

Yeah bukan anak ikan tapi seekor ikan laga, yo lah duk umah ni cuma bersatu nyawa x best jgak paling best ada teman bernyawa lagi sekor ni ha, nak bela kucing xmo sebab nanti kang ***** merata2 malas nak cuci.. hahaa lagipun kuar office(bilik) je dah berlambak dah dkt sini kucing2 nye.. merata2 ! so ni lah ikan laga kesayangan akue yg diberi nama FISHIE ! ia juga mengingatkan akue kepada akak erin ! hehe

DSC_0287DSC_0289DSC_0290DSC_0292 p/s : dia suka tba2 berenti berenang , tidur kah itu ? haha

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...