Followers

MOVIE WATCH : Journey 2 : The Misterious Island










Plot Summary:
In this follow-up to the 2008 worldwide hit "Journey to the Center of the Earth," the new 3D family adventure "Journey 2: The Mysterious Island" begins when 17-year-old Sean Anderson (Josh Hutcherson receives a coded distress signal from a mysterious island where no island should exist. It's a place of strange life forms, mountains of gold, deadly volcanoes, and more than one astonishing secret. Unable to stop him from going, Sean's new stepfather, Hank (Dwayne Johnson), joins the quest. Together with a helicopter pilot (Luis Guzman) and his beautiful, strong-willed daughter (Vanessa Hudgens), they set out to find the island, rescue its lone inhabitant and escape before seismic shockwaves force the island under the sea and bury its treasures forever.
Read more: Journey 2: The Mysterious Island - Trailers, Videos, and Reviews ComingSoon.net Movie Database http://www.comingsoon.net/films.php?id=53676#ixzz1kqw9u1LT

Komen Akue :
Citer ni memang bagi akue cambest ye lah selama berapa lama x tgk movie dkt wayang ni selalu download je, hehe so memang agak best lah movie ni, not bad , dgn CGI yg agak hebat lah, yg kurengnya citer ni terlalu pendek, cam cepat sgt je nak abeskan citer, tp everything akue bagi 5/10 je lah, hehe time ni tgk dkt terminal two bersama alif iqhbal & abg hafeez, dua org kawan baru di seremban ni : )

0 comments:

Cuti Sekejap Je

Arghh cuti yg x sempat buek apo2 pun, sehari je lepak umah esoknya dah kena balik dah, selamat sampai selasa ptg di seremban yg tercinta ~ tangan di bahu, mata ke atas ~ dan memulakan keje esok pagi nye, sempat shopping sket. Arini plak gunting rambut kembali pendek dan sempat wat photoshoot ala kadar dan bertemakan black, haha… layan je lah : P

DSC_1370b

0 comments:

I.S.O Photography Group Outing : Modelling Emma

m

 

 

 

 

 

 

 

 

Bersama member2 group i.s.o cam akue , ainuddin ,syifa, shino danial dan juga emma as model di area zouk kl dan taman botani perdana kl.

kabdehi

1 comments:

I.S.O Photography Group Outing : KL Bird Park

DSC_0618  

















 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bersama member2 group i.s.o cam akue , ainuddin ,umairah, shino danial dan juga ain. di kl bird park 

 DSC_0876DSC_0921DSC_0647DSC_0653DSC_0660DSC_0769DSC_0830

0 comments:

Artist Review : Abdul Hamim Suleiman

 

https://www.facebook.com/AmimSuleimanFan?ref=ts&sk=wall

yeah dah like link wall atas ? x rugi pun kan ? hehe so like dan korang dpt layan vid2 cover lagu from him, suara yg teramat lunak dan memang best , semua lagu yg dah dibawa dah mcm lagu dia sendiri pulak dah, haa korang tak percaya ? meh tgk2 sket vid2 terlatest dan memang terbaik dari dia : )


p/s : memang best sgt2 :)

0 comments:

Everything smooth

Yeah, everything dah berjalan lancar dgn tunjur ajar dari senior yang lebih mahir, cuma kena keraskan telinga lah sket terhadap apa yg konflik tp semuany berjalan lancar. sekarang di shah alam utk photoshoot esok, so standby ye dua hari berturut2 outing bersama some of the member group i.s.o : )

0 comments:

I Got Lembu Nak Jaga (Parody Move Like A Jagger)

Memang kelakar habes kepada yg minat sgt2 lagu move like a jagger by adam levine n cristina aguiler patut tgk ni, kelakar gler ! :

1 comments:

Mini Photoshoot Shah 7 Januari 2012

123

0 comments:

Group Gathering I.S.O Photography

Gathering kecil-kecilan group i.s.o tadi memang best, kenyang sgt , rugi lah sape yg tak join, yg lagi best dpt menemukan jodoh sepasang merpati sejoli. tq once again too Firdaus Ramli Mohd Fadly Shino Danial Eiriizm Yuki Ghazree Ahmad dan juga main admin Ainuddin Hata yg belanja kitorang sume, next time insyallah ramai lagi ye join. best jugak bile share2 lagi ilmu ttg photography ni bile berdepan, much better than dlm fb : )

DSC_0490
p/s : insyallah lepas ni outing plak maybe :)

do search https://www.facebook.com/groups/ISOPhotography/ kalau nak join : )

1 comments:

Sanding dan Outdoor Fatin DAN Ajay

Yup dan terlebih dahulu nak kredit http://ainuddinhatastudio.blogspot.com kerana mengajak akue dan dua org lagi rakan utk shoot2 ni… utk pic sanding malas akue nak upload so akue upload je lah tiga keping ni yg akue rasa terbaik kot ! ..ehehe c & c ye : )

DSC_0439bDSC_0385bDSC_0473b

                     kanan tu ainuddin, akue pengantin , fadh dan acuk best

0 comments:

Anak Ikan Akue ?!

Yeah bukan anak ikan tapi seekor ikan laga, yo lah duk umah ni cuma bersatu nyawa x best jgak paling best ada teman bernyawa lagi sekor ni ha, nak bela kucing xmo sebab nanti kang ***** merata2 malas nak cuci.. hahaa lagipun kuar office(bilik) je dah berlambak dah dkt sini kucing2 nye.. merata2 ! so ni lah ikan laga kesayangan akue yg diberi nama FISHIE ! ia juga mengingatkan akue kepada akak erin ! hehe

DSC_0287DSC_0289DSC_0290DSC_0292 p/s : dia suka tba2 berenti berenang , tidur kah itu ? haha

0 comments:

Seminggu Di Soromban

Alkisah

Yeah dah nak masuk seminggu dah kot akue duk sini, everything so far everything normal just tension dan stress *sket bila nak kejar dateline dan there “something” that can be annoying, but i could endure it for sure. yeahhh. Yup so far sume cam biasa je, keje dari pkul 9-630ptg, biasa je cam keje biasa,ada photostat2 dan memang 90% designing je, so akue ni dah jadi ala2 boss lah jgak kan, everything ttg design kue akan kena deal dgn client, so kalau ada client cerewet akue pun kena jadi cerewet jgak lah. hehe, yang penting semua sekali akue dpt pengalaman dan juga income kan, xdo lah haa nak duit dr ayahanda dan ibunda jgak. hari2 keje memang bz tp everything is normal, keje pe yg rilex je ? ado ke ?

As A Graphic Designer

04012012_002

            ni lah kaunter tempat akue keje , pc utk print dan design dan laptop juga utk keje tp guna cs5

Alhamdullillah dah capai job yg akue impikan as grafik designer di sebuah syarikat kecil di seremban. Sume keje senang je tp yg penting mesti kena ada rujukan dan reference dari internet , keje pun byk kena di proceed oleh client, sume akue akan wat sistematik sebab xnak dipersalahkan jika ada kesilapan kelak. : )

Di Seremban

So everything is ok lah, dah jumpa kedai yg murah dan makanan sedap, hehe tq to one of client, insyallah design tu akan siap paling lewat pun dlm minggu depan, x sabo2 abg tu. hehe

GYM dan Social

02012012_001                                dlm ni lah ada gym tu : ) –kompleks belia dan sukan paroi

Yup, memang keseorangan wat masa ni sebab x konal sapo-sapo pun, aritu research jgak ttg gym di sini, rupa2 nya ada satu di kompleks, dkt je , naik teksi atau bas seringgit je. equipment memang complete tp just satu je x best, ramai sgt ! dah lah sorang pun den x konal ! haha… tp yg best tu dah boleh main gym semula, akan bershape balik lah akue lepas ni, insyallah .. hehe : )


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...