Followers

Yeah Final Fantasy 13 Complete !

109663










Yup dah start maen lama dah tp baru je di habiskan. Heheh actually lama jgak terperangkap utk harvesting and naek level di Gran Pulse , n then bosan sgt lambat habes so akue amek keputusan utk finished the game dulu n then baru main utk fun.. hehe… bergantung pada walktrough jgak nak mengalahkan boss last.. akhirnya selesai jgak n then diberi save last dan dah boleh main semula game betul2 sebelum jumpa boss last.. so dah boleh patah balik ikut portal2 yg disediakan… yg bestnye Crystarium level 10 dah dibuka ! hehe.. takpe2 lepas ni main Final Fantasy 13-2 plak nak tgk apa sambungan akan datang . mesti lagi best  :) Tp FYI ni pun main dkt X360 je bukan di ps3 tp still dpt rasa keseronokan yang sama tp bukan dgn grafik full lah .. ape2 everything lancar : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...