Followers

#Blog Posting Maybe Yang Terakhir


(satu pic semasa akue try masuk2 contest muka sedih)

“mungkin dlm masa terdekat ni akue akan tutup blog akue ni… tp ada org kesah ke ? haha  “ Assalam kepada semua yang membaca blog sy ni, first of all sy nak meminta maaf kepada semua kerana tak dapat nak visit semula blog2 korang almaklumlah kekangan masa dan ruang untuk berblog walking, terima kasih kerana sudi membaca blog cebisan picisan isi hati akue yg tak seberapa ni. andai akue tiada lagi menulis posting harap korang sudi setia menanti blog akue ni, yang penting yang akue mahukan korang semua stay happy sentiasa dan jangan sedih2, jgn cam akue sentiasa sedih dan down, xde pe yang menarik dalam hidup akue ni, mati pun xpe. Lately akue dah x kesah sgt dah ttg diri ini samada dihargai atau tidak, dijaga hatinya atau tidak atau ape2 pun yang penting org lain happy sentiasa, bg yang tidak happy atas kehadiran akue, akue menyusun 10 jari meminta maaf setakat itulah kebolehan akue…. blog ni pun just sebagai sedikit perkongsian untuk mengenali diri ini….andai akue dah tiada satu hari nanti semua catatan akue ni boleh menjadi cebisan diary utk mengenali akue yang nobody..

“andai akue rapuh bangkitkanlah diriku ini… agar dapat terus tersenyum ceria menempuh hari”

p/s: mungkin dlm masa terdekat ni akue akan tutup blog akue ni… tp ada org kesah ke ? haha

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...