Followers

Alhamdullillah Akhirnya Ada Job

                                              bersedia utk keje !

Akhirnya

Dear my diary blog, akhirnya akue akan membina career akue sendiri tak lama lagi, huhu tq jugak to Fatin Yoichi yg duk dkt seremban tu hah yg sudi rekomenkan dkt akue job ni.. hehe tak sabar jugak akan menjadi bos utk artwork design2 akue, huhu harap2 skill2 akue tak makin lapuk lah. Cuma skang perlu bersedia utk kembali kerja secara bisnes mcm yg dah diterapkan masa sem4. Hehe cabaran jugak akan lebih tinggi lepas ni, dgn karenah clientnye dan len2 lagi. Hidup pun bakal lebih mencabar, aiyoo mampukah akue menempuh semua tu nanti ek ? huhuhu insyallah :)

Berhijrah lagi

Yup, akan berhijrah lagi ke negeri org iaitu negeri sembilan , ape yg ada dkt sana ek ? huhu menakutkan ni, dalam hidup ni dah byk kali lalu sana tapi bahau je lah dan pergi menapak situ pun atleast dua-tiga kali je kot. Tapi at least dkt lah kalau nak kemana2 mcm ke KL ke atau tempat lain. Huhu. Harap2 jugak ada gym yang berdekatan boleh jugak buang lemak2 yg x berpatutan .. hehe . Thanks jugak to my syg yg sentiasa support me walaupun mula2 nya takut sgt kalau sy stay dkt sane n jumpa yg lain. Jgn risau ye dear

Persiapan

Huhuhu byk jgak lum dipersiapkan lagi sebelum nak gerak ke sane.. takpe2 start esok akue akan checklistkan ape yg kena dibawa nanti.. adakah beg bagasi akademi fantasia kah ? hehee. Ape2pun wish me gudluck ye, Have a nice holiday you all.. Assalam

1 comment:

  1. Waaa.. best la dah keje.. all the best cuhax! ha3.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...