Followers

Back To Reality

DSC_0172cYup, it been long time i had forgot to back to my reality, yup sekian lama hanyut dalam dunia yg akue reka sendiri, yup cuha x hafiz you need to wake up to become a better person… not always focus your life 100% with just wandering around with nothing and love that i already confortable with, sy harap dia juga begitu.. hehe cewah.. :P Yup, start from this moment i need to open my eyes to be a better me. tq for those yg telah membuka kembali mata akue ni, yup iaitu back to my career and get out from my comfort zone and to become more better me : ) yup start dr skang mcm2 akue dah kena mulakan dan tamatkan , xmo lagi wandering je… kena gerak… yup iaitu dgn cari keje, dgn my hobby as profession.

Modelling photography

Arghh tgk pic2 org len wat modelling ni geram plak akue, teringin shoot balik, sape nak jadi model ? cepat angkat tgn ! hehe first of all yg pasti sure lah my lover akan jadi model di kamera akue suatu hari nanti insyallah ye syg (hope dia baca sambil tersenyum) hehehe udah2 lah dgn konflik kita, yup kita kena saling faham-memahami, kalau xde ni cane nak selesaikan masalah kita.. ahakz… shhhh.. yeah… first utk masa terdekat ni cuba je lah sape2 yg not bad looking and some place yg best utk photography modelling tp cam segan plak nak tegur nak carik model ni.. hahahah… takpe2 kena kuatkan diri neyh.. yeah….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...