Followers

Trauma Return ! Now its 90%, Please Don't Make it 100%

Yupppp ! 90% dari geng2 facebook online yg pernah akue jumpa setakat ni memang sama ! thats why akue ckp 90%… sebelum nak jumpa bukan main, ada yang siap amek cuti semata2 nak jumpa, surely time2 tu tgh bz jgak kan, tp skang mcmana lebih BZ DARI BIASA ? “yeah akue dah biasa” next , ada yg rajin tgk blog akue semata2 nak tgk perkembangan akue dan minat katanya tp skang nothing, bz bz bz je jawapannya, dulu tak bz jgak ke? next, sebelum jumpa rajin beno komen2 gambar2 akue katanya ada bakat tp bila dah jumpa n then jadi model utk kamera akue terus senyap seribu bahasa ? ai dah mati ke ? nasib bek x berbayar, hua hua hua, next popular lah sgt kononnya tapi hampeh juga, please igtlah dalam minda NOBODY PERFECT ye.
            Next beriya2 nak jumpa tapi bila dah jumpa senyap mcm dah bisu. gile ape ? ceh.. dan mcm2 lagi lah, please lah sebenarnya akue nak berjumpa tu utk mengeratkan sillaturrahim antara kita then please jgnlah wat high expectation sgt terhadap akue, akue ni sama je dgn korang nobody, akue bukanlah perdana menteri atau org ternama yang boleh kau expect yg lebih2 dari akue, semuanya just as friend, please dont ever make me like this, korang dah byk menghampakan akue, yup semakin hari akue bukan semakin kanak2 tp juga semakin besar dan dewasa. Korang pun jgn lah bersikap mcm budak2 expect ape2 yg lebih dari akue dan juga mcmlah korang tu beri akue high expectation jgak ? kita semua all the same, tak bolehkah kita berbaik2 ? Kalau nak menyepi pun at least beritahu lah sebab kenapa ya ? jgn wat akue tergantung mcm tu je… its me coz annoying ? yup akue taw akue xde lah seperfect korang … tapi yang penting korang pun perfect jugak ke ? please lah meluat rasa…. yang lagi meluat ya, ada yang ckp “takkan jadi camtulah" tapi memang die yang wat jadi camtu , ceh… itulah manusia cakap tak serupa bikin. BENCI !

PLEASE DONT MAKE IT 100%

Yup, to my dear, walaupun kita tak penah jumpa sy harap awak tak menghampakan saya, kalau mende ni berlaku, akue tak taw dah nak cakap apa dah, memang betullah agaknya segala kekurangan memang datang dari akue…. akue tak dapat teruskan lagi menulis blog post ni sebab dah terasa sebak sgt dgn ape yang berlaku, akue akhirinya disini jelah… sekian….

411220_12155753_1-785249

kenapa tidak kita semua berbaik2 ?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...