Followers

The Others Side

Yeap, in a relationship jgnlah kita pentingkan diri sendiri je, jenguk2 lah ke the others side, maksudnya kita kena fikirkan bagaimana things running on the others side of our lover, hehe.. maksud lebih tepat ialah saling memahami antara satu sama lain dengan lebih lagi, so dah xde nak muka monyok2 dah bila dah saling memahami kannnnnn…. jgn being selfish kan, sebab mcm ferris wheel semua mende boleh overturn 180darjah. Yang penting perasaaan yang sama dari mula kenal hingga bila2. :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...