Followers

Yeah Interview Photoshoot

Heheh disebabkan kebosanan yang melampau pagi2 lagi dah wat photoshoot gini.. so tgk2 dan komen2lah ye... hehe byk dah yg di edit pada pic2 yg di upload.. hehe ape2 pun suka akue tgk dgn hasilnya, dah mcm org nak g interview keje kannn.. hehehe, yg penting rambut tu. rambut "kita" hehe

page

2 comments:

  1. hehehe nice shot. tapi kalau gi interview kena betulkan tali leher tu dulu. ujungnya kena cecah buckle. dan buckle tu kena cari yg less flamboyant. bary org akan hire hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...