Followers

Thanks To You All

Yeap.. terima kasih kepada korang sume yg masih tetap ada taip dkt url tu akue punya link, tq sesangat. walaupun tak ramai dan tak semeriah comment2nya seperti blog2 blogger hebat lain tp akue redha di takat ini je kemampuan akue.. yup masing2 kena sedar ttg diri sendiri dan siapa diri anda sendiri tu dan juga yg penting jadilah diri sendiri. apa yang di ceritakan dalam blog ni samada gambar2 atau kesah2 semua dari luahan citarasa penulis iaitu akue sendiri...

                   Terima kasih sekali lagi kepada silent readers dan juga readers tetap blog ni... terima kasih juga yang telah follow blog ni walaupun akue tak penah wat contest2 hebat2 seperti blogger len, yup terlalu ramai blogger2 diluar sana yang hebat2 dan akue juga mau jadi cam diorang tp akue taklah terlalu excited utk menjadi mcm diorang tp blog cam akue ni just luahan rasa dan cerita ttg akue... siapa akue ? x popular pun ? yup memang lah tp cuma sekadar berkongsi tp bukanlah utk memperkenalkan diri untuk menjadi artis, akue ialah akue dan inilah blog ttg kesah akue, semuanya terpulang pada korang utk follow dan baca, akue taknak dan tak pernah memaksa korang membaca, tp sekadar utk mengenali salah sorang dari hambaNYA. Amin.. segala yang yang baik di atas cetusan rasa penulisan blog ini datang daripada minda yang dikurniakan oleh NYA. Alhamdullillah, dan apa yang buruk semuanya datang dari akue....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...