Followers

Seronok Photoshoot Model @ Photography

Yup, dalam masa belajo grafik dulu2 dkt pjb masa sem1 ada salah satu modul iaitu photography , actually tak taw sgt pun mende ni terlibat so blaja punya blaja, yup ianya memang menyeronokkan. Yup bila dah mahir sikit dah dalam pengendalian kamera besar org kata iaitu dslr ini, yup ia memang satu hoby yang mewah jika pandai dan kena dgn cara dan gaya. Mcm akue lately ianya boleh juga jd as sumber rezeki iaitu wedding photography. Yup memang ramai dan beribu2 photographer di luar sana dan akue adalah salah sorangnye.. hehhe



Model Photography.
        Yeah, ni salah satu minat akue , ada masa terluang je ajak lah sesape jadi model untuk photoshoot akue, lagi best kalau dpt dgn baju yang cantik2 dan menawan, cam yang akue penah wat diserikan lagi dengan editing dan tema yang tersendiri, walaupun x sehebat mana dan cuma mungkin ala kadar je, tp akue puas sgt dengan hasilnya.


         Terima kasih juga kepada kawan2 yang sudi meluangkan masa menjadi model tika kebosanan melanda, cewah, mereka juga berjaya menghiasi serpihan portfolio photography akue.. hehhe. Di tika bosan juga tak lepaskan peluang utk belajar sendiri utk model photoshoot diri sendiri dan asah bakat dalam editing, juga boleh melatih diri menjadi model.. hahahhaa.. tergelak akue sendiri.. : P
  model

       



 

 

 

 

 

 

 



antara kawan2 yang penah jadi model di lensa akue : )

Yup, bila ada peluang lagi confirm tak kan dilepaskan untuk mengasah bakat photography ini lagi, tak sabar untuk sesi bila2 pada masa akan datang. Harapnya ada lagi masa tu akan datang, amin….

p/s: salah satu photoshoot yang akue teringin nak wat adalah photoshoot bertema student dan tempat di tasik. Haa terbayangkan plak tasik utm skudai as salah satu tempatnya.. heheh dan juga photoshoot utk my syg : )

3 comments:

  1. bestny . . aku pn minat gk tp skrg ni tgh busy smpi ta de mse nk wt . . hm

    ReplyDelete
  2. waduhhh...hebat banget dong pic kamu semua

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...