Followers

Never Let You Go

Currently listening to Never Let You Go by Justin Bieber Yeah just as luahan perasaan akue kepada dia yg tersayang je posting ni… hihi tak taw di baca atau tak.. hehe.. ape2 pun love u so much baby.. hehehe.. there’s been long time not feeling so dihargai seperti ni.. thanks sebab akue ada die dan akue akan never let you go.. hehe.. yeah sudah kenal dua bulan… sebelum tu? x de wat pe pun dan stay single dan hate everything yg tak mungkin tp skang dah sentiasa menghargai dan dihargai :) muah utk die.. hehhe sila sediakan baldi muntah kepada sesiapa yg geli.. hahhaa pedulik ape akue kann .. lgpun this my blog so x kesah lah nak tulis ape2 yg akue rasa.. hehe.. back to story.. yup .. sy syg die sgt2 … bilalah dapat jumpa agaknya.. hehe yup kenal di fb je… dan hope this is the beginning dan the end maknanya tiada siapa dah selepas ni selain die… hhehe dalam relationship kali ni.. masing2 kena matang dan saling memahami antara satu sama-lain walaupun negative thinking tp taw itu semua sebabnya syg kannn.. hehhe utk part matang tu cam akue lah .. lepas ni no no nakal2 lagi… dah insaf n nak menuju kearah seorang ni je.. harap dia pun begitu… hehhe… segala kesah2 lama pun lama2 kelamaan dah disingkirkan dan hati ini juga dah terubat dgn kesah baru ni… semoga relationship ni kekallah ye sampai bila2…. aminnn | |

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...