Followers

Lesen dan laptop

Arghhhh my laptop needed to be format!! meanwhile akue kena dapatkan lesen kete !! dan juga kerje !!! haaa mcm2 kan kesah dalam hidup akue... ni yang terlatest .. korang plak camne ? huhuhu
Laptop akue ader problem ar; wi-fi tak boleh connect, bluetooth, startup yang makan masa 10minit , dan selalu hang ! eeerghhh gerammmm , so terpaksa lah beli external hardisk baru utk backup file2 akue dalam c. huhuhu duit lagi.. n then baru lah format..(kan best kalau akue ada duit boleh beli laptop baru ! ) .

     So skang ni dah selesai format semula dan sume dah ok.... Errr n then now still dalam progress nak amek lesen kete (sorry lah kalau akue lambat nak amek) huhuhu (baru belajar plak tu, 0%knowledge ttg bawak kete :'( ) hope everything gonna be okay, skang dah boleh dah bawak sket2 .. lega . Keje? errr ntah di samping freelance photographer nak keje pe ? huhuhuhu tak bersedia lagi kot, mcm2 kena fikir ag neyh... huhuhu

p/s: ape2 pun tq and love always my sayang kerana selalu ada di hati akue, muahhh

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...