Followers

Joy . Love = Sharing

DSC_0015cuple

Yeah.. dah lama x upload pic2 menarik dan best. yup2.. ni haa pic akue amek dan super-crossprocessing kan dgn toning yang ntahlah bagi akue cambest kot :P haha.. ape komen korang plak ? hehe ni bawah ni pic yang sebelum edit dan selepas dah diedit dgn bermcm2 rempah dari photoshop : )

DSC_0015before

DSC_0015after

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


nampak lagi best dan naik kan mood kan pic yang belah kanan tu ? tu lah namanya dah di cross-processing, main dgn warna level ,contrast dan lain2 lagi .. ni dkt bawah ni plak pic yang dah disiap edit penuh dgn watermarknya sekali : )

DSC_0015afterb

p/s : haa amacam ? jgn segan silu utk komen2 ye .. hehe

2 comments:

  1. cam biase.....
    superb la...=)

    p/s: pndgn org yg suka tgk pic....=)

    ReplyDelete
  2. lg nice pic yg telah di edit..sedappppp mate memandang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...