Followers

Split Personality ? Please Just Be Yourself

Yup... kesah ni dah lama diperhatikan, menceritakan split personality setiap manusia... what ? split personality ? nak wat per perlu nye split personality neyh ? ader satu kes yg akue penah tgk ialah di dunia nyata sorang ni dah lah nampak slow dan baik je di tgk tp dalam dunia fb wow mengutuk sana-sini... erkk excuse me ko tu perfect sgt ke ? please lah nobody perfect in this world so bersyukurlah dan terus menjadi diri sendiri... watpe nak jadi org lain sedang diri sendiri kantoi so jadilah lah diri sendiri kerana dimataNYA semuanya sama sahaja, dan itu juga menjadikan dunia ini lebih warna-warni kannnn...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...