Followers

Cuhax Modelling Lagi @ Ladang

Yeah another modelling lagi.. pic len ada dalam fb.. sekadar melepaskan kebosanan so geraklah ke ladang yg berdekatan dan ape lagi shoot dan shoot dan shoot lah.. just akue and my anak sedara je ... masing baju2 monster ye .. haha tu jelah kot ... meh tgk sket pic dkt bawah neyh ye.. yg len dlm fb :)

pg1pg2


 

 

 






















Sehubungan dgn itu (cewah) ade jgak akue wat questionaire sama ada akue patut jadi photographer atau model (berpandukan gambar2 dlm fb dan bukannya model utk mane agensi) atau kedua2nya sekali ? So antara jawapan2 mereka ialah :
"photographer, model x "(jawapan paling ringkas tp padat)
"jujurnya model.. photographer boleh jgak" (kawan tganu akue ni jawab)
"photographer la. model tak pasti. cuba mohon mana tau ada rezeki. dia kata sy rendah n then dr segi wajah memang layak sebab cute, gaya posing memang ada sebagai model "(jawapan dari sorang cikgu di pahang)
"jadi photographer kot, model gamba leh kot bukan model peragaan " (jawapan dr seseorang yang berada di damansara)
"tak salah jadi model cum photographer. janji ada bakat" (jawapan dr seorang di sri rampai)
"sebenarnya sesuai dua-dua tapi buat masa sekarang ni awak sesuai jadi photographer. model tu boleh, tp kena buat badan sikit ,talent dah ada "(jawapan dr seorang kawan dari ampang)
"boleh dua dua tp sy risau" (jawapan dari my love)

p/s: actually akue ni buncit ar dan rasanya x sesuai kot dan juga rendah.. hahaha dah menurun dah tinggi nye.. badan pun x cantik lagi tp bak kata org boleh je dibuat semua tu.. hehe :)

1 comment:

  1. macam dah kurus sikit. he he he. nice pose.. bab perut tuh jangan risau sangat boleh tuck in semasa bernapas. he he he.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...