Followers

Cuhax Modelling Lagi @ Ladang

Yeah another modelling lagi.. pic len ada dalam fb.. sekadar melepaskan kebosanan so geraklah ke ladang yg berdekatan dan ape lagi shoot dan shoot dan shoot lah.. just akue and my anak sedara je ... masing baju2 monster ye .. haha tu jelah kot ... meh tgk sket pic dkt bawah neyh ye.. yg len dlm fb :)

pg1pg2


 

 

 






















Sehubungan dgn itu (cewah) ade jgak akue wat questionaire sama ada akue patut jadi photographer atau model (berpandukan gambar2 dlm fb dan bukannya model utk mane agensi) atau kedua2nya sekali ? So antara jawapan2 mereka ialah :
"photographer, model x "(jawapan paling ringkas tp padat)
"jujurnya model.. photographer boleh jgak" (kawan tganu akue ni jawab)
"photographer la. model tak pasti. cuba mohon mana tau ada rezeki. dia kata sy rendah n then dr segi wajah memang layak sebab cute, gaya posing memang ada sebagai model "(jawapan dari sorang cikgu di pahang)
"jadi photographer kot, model gamba leh kot bukan model peragaan " (jawapan dr seseorang yang berada di damansara)
"tak salah jadi model cum photographer. janji ada bakat" (jawapan dr seorang di sri rampai)
"sebenarnya sesuai dua-dua tapi buat masa sekarang ni awak sesuai jadi photographer. model tu boleh, tp kena buat badan sikit ,talent dah ada "(jawapan dr seorang kawan dari ampang)
"boleh dua dua tp sy risau" (jawapan dari my love)

p/s: actually akue ni buncit ar dan rasanya x sesuai kot dan juga rendah.. hahaha dah menurun dah tinggi nye.. badan pun x cantik lagi tp bak kata org boleh je dibuat semua tu.. hehe :)

1 comments:

Ya Sudahlah – Bondan Prakoso LIRIK

B: Ketika mimpimu yang begitu indah, tak pernah terwujud..ya sudahlah Saat kau berlari mengejar anganmu, dan tak pernah sampai..ya sudahlah (hhmm) *reff: Apapun yang terjadi, ku kan slalu ada untukmu Janganlah kau bersedih..coz everything’s gonna be OKAY Santoz: yo..Satu dari sekian kemungkinan kau jatuh tanpa ada harapan saat itu raga kupersembahkan bersama jiwa, cita,cinta dan harapan Lezz: Kita sambung satu persatu sebab akibat tapi tenanglah mata hati kita kan lihat menuntun ke arah mata angin bahagia kau dan aku tahu,jalan selalu ada titz: juga ku tahu lagi problema kan terus menerjang bagai deras ombak yang menabrak karang namun ku tahu..ku tahu kau mampu tuk tetap tenang hadapi ini bersamaku hingga ajal datang B: Saat kau berharap keramahan cinta, tak pernah kau dapat..ya sudahlah yeeah..dengar ku bernyanyi..lalalalalala heyyeye yaya dedudedadedudedudidam..semua ini belum berahir back to *reff F2B: satukan langkah..langkah yang beriring! genggam hati, rangkul emosi! B: Genggamlah hatiku, satukan langkah kita F2B: Sama rasa, tanpa pamrih ini cinta..across da sea B: peluklah diriku..terbanglah bersamaku, melayang jauh.. (come fly with me, baby) F2B: Ini aku dari ujung rambut menyusur jemari sosok ini yang menerima kelemahan hati yea..aku cinta kau..(ini cinta kita) cukup satu waktu yes.(untuk satu cinta) satu cinta ini akan tuntun jalanku rapatkan jiwamu yo tenang disisiku rebahkan rasamu..untuk yang ditunggu Bahagia..Hingga ujung waktu. back to *reff 2x

0 comments:

Split Personality ? Please Just Be Yourself

Yup... kesah ni dah lama diperhatikan, menceritakan split personality setiap manusia... what ? split personality ? nak wat per perlu nye split personality neyh ? ader satu kes yg akue penah tgk ialah di dunia nyata sorang ni dah lah nampak slow dan baik je di tgk tp dalam dunia fb wow mengutuk sana-sini... erkk excuse me ko tu perfect sgt ke ? please lah nobody perfect in this world so bersyukurlah dan terus menjadi diri sendiri... watpe nak jadi org lain sedang diri sendiri kantoi so jadilah lah diri sendiri kerana dimataNYA semuanya sama sahaja, dan itu juga menjadikan dunia ini lebih warna-warni kannnn...

0 comments:

New Chapter

Enough with all the nonsense world that never end.. and start the journey to the future and maybe a better future... thanks to any person in my life that always have supported me and always be there for me. For a better yesterday, yes starting this 17sept i will take a license of driving (Car) , all this to ensure the better me... I must started to stop all the tears that always out for any reason that i had... Enough with this ignoring people life. at least this will make me happy for my life. yes its not ur life and also not their life. its just me.... let me die in peacefull and always smile in life... p/s: tq for someone out there that always with me, i know some of your heart it is for me... thanks...

0 comments:

Dark CuhaX Model Photoshoot

Hehe thanks to anak sedara ku... dan jadilah pic ni.. haha

0 comments:

First Time Shoot Wedding !

Erkkk memang mengerikan.. hahaha.. pada 3.9.2011 walaupun sedikit tak sehat tp tetap keluar utk shoot wedding.. ni je pic yg akue dpt upload :)

0 comments:

New Header !

Yeah.. new header akan dtg.. tp entah jadi atau tak pun akue tak tahun sebab tenet lembab,  sedeyh ! bila lah nak ada streamyx dkt umah ni.. huhuhuhu

new headerrigthheader-1

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...