Followers

Yeah! Salam Ramadan To All

Salam ramadan utk sume geng2 yg membaca blog akue neyh. Tak komen pun takpe “walaupun” agak tersentap.. ahakz..takpe paling kurang korang ada baca blog cetusan minda dan hati akue neyh dah cukup utk akue ye… hehehe diharapkan semua dapat menempuh bulan ini dgn sukses dan penuh keberkatan jgn esok2 wat2 lupa plak buka peti ais atau masak maggie atau tetibe ada gastrik katanya… hahha…. hurmm utk akue actually dah lama x berpuasa dkt umah sebab sebelum ni selama tiga tahun berpuasa dkt polijb je.. hehe huh kenangan manis tu… ye lah duk umah sewa dan asrama memang sedeyh… bukak pose sorang2 dalam bilik sedangkan dak2 kelas akue ramai2 bukak pose dkt kantin… ye lah x ajak akue kannn… next dkt umah sewa yg jarang2 masak tu, n then cam akue plak x bercampur sgt dgn dak umah yg setiap sem bertukar2 housemate… huhu rindu plak dkt umah tu… 
               Tp kenangan paling best ialah berbuka dgn 23org pekak bisu di PJB bila ? dah x hingat dah.. tp memang best macam2 ada ye lah akue sorang je normal disamping mereka ops mereka juga normal tp cuma kurang upaya.. hehe memang best sgt2…n then juga berbuka puasa dgn friend2 pjb cam ainuddin, abg amin dan walaupun x puase si jemi udin.. hihihi… memang seronok… owh ye tak lupa juga abg maszelan hehe sempat berbuka di pizza hut… tq tq tq… cerita bersahur plak… huhu memang susah nak bangun yg sedihnye dah siap beli makanan utk sahur tp terlajak tidur plak… sedeyhhh kadang2 tak tidur takut terlepas waktu sahur… kini berbuka dan bersahur dkt umah plak… memang lain…. insyallah penuh lagi tahun ni… aminnn…. erm baju raya ? erm rasa malaslah nak pikir next year kot baru beli lagipun raya dkt sini bukan meriah pun, kawan2 entah kemana entah tak penahnye nak ajak akue beraya bersama.. huhu sedeyh lagi… hope ramadan dan raya tahun ni penuh diberkatiNya amin…

p/s: sure meriah raya tahun ni coz disambut serentak dgn merdeka.. hehhe yeahh

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...