Followers

The Power Of Editing

DSC_1047

Bila dah ada skill dalam photoshop ni mcm2 kita bleh wat malas sekadar bosan2 je .. hehe cm pic atas kiri sebelum di edit dan sebelah kanan setelah diedit. amacam ? nice x ? tu simple2 je edit semua menggunakan Adobe Photoshop. So ni nak menunjukkan everyone have kelebihan masing2, x masing2 lemah. so gunakanlah kelebihan tu sebaiknya.. ok nak menceritak sket pic ni. diambil time raya di jrkv tahun lepas. pergh rindu sgt PJB, takpe konvo nanti baliklah sane.. heheh ni juga dua pic of my lovely junior.. hehe diorang pun ada blog jgak tp x hingat ape linknye ek.. hehe.. : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...