Followers

People Come People Go (Dah Biasa Dah)

Yeshh akhirnya akue dah berjaya biasakan diri dgn situasi ni, walaupun pahit utk ditelan tp kena juga telan kerana semua ni akan mematangkan kita dalam mencari teman hidup dan juga sebagai pembangun kendiri utk membina ukhwah diri yg unggul. Wah…. ops bukan main2 ye… tp memang dah biasa dengan semua ni, setiap org yg nak kenal dgn kita mesti nya akan pergi juga satu hari nanti, walaupun SEBAIK mana dia utk kita, masing2 terletak di diri sendiri dan akue dah tak kesah dah dengan ini semua, semua terpulang pada mereka nak menerima akue atau tidak sebab kena percaya sorang yg meninggalkan kita 10 akan datang dkt kita tp kalau takde pun dah x kesah dah, cuma yang akue fikirkan sekarang adalah masa depan sendiri dan mcmana nak olah diri sendiri ni agar menjadi seorang yang berjaya pada suatu masa kelak, aminnn... ape2 pun terima kasih kepada ex-friend2 yg telah banyak memberi kata2 semangat dan tunjuk ajar dalam hidup ini. Ini juga drpd motto akue yg ni SEKALI BERKAWAN SELAMA2NYA BERKAWAN !


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...