Followers

Facebook Status Update & Who You Really Are

Yeahhh pencetus kontroversi ke tak akue nak tulis jgak dan dah publish dah pun.. ehem2 first of all nak nyanyi sket “…and who you think you are, running out living scar…” ops dah terover…. hehe nak menceritakan sket ttg facebook update status dan siapakah anda sebenarnya, siapa yg terasa tu please lah jgn nak terasa sgt sebab ni bukan utk anda sorang je ye… hehe ops igtkan ade org bace td…

1- ANDA SUPER POPULAR
-anything anda post akan dapat dalam 20lebih comments walaupun anda kurang nak reply semuanya. ini menunjukkan anda ni sorang yg:

         > peramah dan rajin (kot) komen2 org lain punya status,
        > friend tak ramai tp ramai fan atau friends2 yg anda ada cuma kawan2 yg  memang anda kenal dan rapat
        > anda memang HOT ! hahaha… yelah letak post status “ hurm” pun ada 20komen dan 40like ! haha n then atau anda letak status anda sakit confirm beratus2 org akan risau dan juga walaupun dah 2    hari status tu tetap jgak ada yg akan komen < pengkomen ni plak samada tak ramai kawan atau stalker anda sebab latest post takkan keluar di latest news feed so diorang g ke wall anda
        > semua status di like … erk yg ni penyakit jgak, rajin meng-like tp x rajin mengkomen.. INGAT bukan semuanya utk di like dan di komen... so please be matured….erkk kan best kalau xde button like .

2-ANDA SUAM2 KUKU
-erkk yg ni self-explanatory yer… ahakz.. pandai pikir2 lah maknanya… ni jenis yg semua status nye berkaitan dunia seharian nyer tp ader jgak tu yg like (pelik) tp x komen. next. kalau anda sakit not all akan komen erkk cam akue nak wat test tgk mcm bila akue tulis nak ke kl je sure ramai like dan komen malah ada jgak yg inbox…. manusia memang camtu kan…

           > komen bila perlu je… kadang2 ada jgak yg komen tp 100% xde kaitan.. lebih bek inbox je kan….

UTK ANDA2 PULA
Actually sume ni just for fun je , jgn anggap ianya serious, haha macam yg akue penah wat. ahakz.. .tp semuanya utk kajian je… so dah x kesah sgt dah dgn sume ni, mende2 ni lama2 nanti akan lenyap jgak macam myspace tu, jgnlah jadikan ianya sesuatu mende yg penting sgt dan juga utk kepentingan diri, bagi cam akue plak akue just update je dah malas kesah org nak komen2 atau tak, kalau menyampah dkt akue senang just remove je akue ok…btw tq for being friend : ) ape yg diharapkan cuma satu supaya kita dapat hidup dengan gembira dan ceria setiap hari. aminn….

cat_changing_your_facebook_status-56

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...