Followers

Different Side Of Cotton Bud

Ngeeee tajuk agak superb kan ? hahaha propa je.. hehe takdelah nak berkongsi2 sket2 some of the pic bila kebosanan mengatasi segala-galanya cewah… yelah dah tak taw nak watpe kan so cotton bud pun menjadi mangsa flashgun dan kamera akue… ahakz… 
           actually penah tgk dah pic ni dalam dcm keluaran keberapa ntah tp sesaje je akue recreate balik… hehe tp tgk lah sket2 ape hasil yg akue dapat… haha semuanya atas dasar kebosanan.. sume pic menggunakan dslr tersayang akue NIKON D40 dan kitlense dan juga flashgun yg biasa akue guna… err NISSIN Di622 yg dilengkapi dgn trigger phottix… huhu so tgk2 lah ye dan jgn lupa komennnn!

DSC_1198DSC_1208DSC_1209DSC_1214DSC_1215DSC_1218DSC_1223DSC_1226














p/s: selain menjadi pengorek telinga yg berkesan… ahakz… next time akue nak guna ape plak ye..hurmmm

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...