Followers

Di Malam Raya

Untitled-1Yeah… setelah berbuka dengan penuh riuh rendah dan penuh kecoh walaupun cuma tinggal 3peratus je drpd seluruh my family berkumpul suasana tetap meriah. Makan sampai kenyang dan duduk sekejap di depan tv. MAKA tibalah pengumuman raya oleh bukan org yg sama seperti ini, mengumumkan esok raya ! yeah dan selepas tu terus merdeka, alhamdullillah segala usaha telah membuahkan hasil dan berjaya menempuh dugaan puasa dengan jayanya. sekali lagi sy mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada sahabat handai semua. So malam ni, yg bukan artis pun surelah penuh dgn sms ucapan raya yg diforward ke ramai org.. hahaha..cam akue tahun ni xmo buat camtu so ada sedikit 2 perubahan iaitu antar mms kepada kawan2 rapat dan juga send msg via fb utk ke url pic raya.. yup with no tag to anyone takut ada org tak suka kannn .. hehehe… main mercun memang toksah cerita lah, dah mcm perang dah di tempat akue neyh, ngeee, umah akue tak terkecuali tp medium je, akue pun ada main bunga api tp just 4 btg je, tu pun utk amek pic.. hahaha. x semangat plak rasa nak amek pic mlm ni.. hua hua hua… ape2 pun MAAF ZAHIR BATIN TO all reader.. :)

p/s: perghh bising dgn budak2 yg tak paham bahasa.. hahah…
p/s2: risau dgn mak yg dah g hospital td sebab kena geget dek lipan td.. huhu

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...