Followers

Deactivate Buat Sementara Waktu…

DSC_0327bYup baru je tadi akue dah deactivate mungkin wat sementara waktu fb account akue, mesti xde org kesah pun kann.. tp xpelah for the time being lebih baek, akue stop daripada menerima sebarang status update daripada 4org dr friends yg akue dah subscribed dlm mobile celcom sms tu, any message drpd kawan2 fb, tag dan lain2 lagi. lagi pun akue bukannya selalu online so tgklah sejauh mane akue boleh tahan tanpa xde fb ni…. difikir2kan balik lebih baek kembali ke zaman xde fb aritu wat sementara waktu ni, xpyh kesah semua duniawi tu lagi. Tp yup just as sementara je, lepas tu bila akue kembali semula dgn wajah baru dan aura baru segalanya sudah tak sama seperti dahulu lagi, insyallah akue nak berubah

FB DAH BYK WAT AKUE SEDIH. yup memang betul, kata org salah guna, yup mungkin juga sebagai new media ni mcm2 boleh dpt di fb ni tp entahlah akue nampak dr mula akue ada akaun ni sampai skang takde satu pun mendatangkan kegembiraan kepada akue , tp thanks jugalah kepada somebody yg sentiasa ada utk akue dikala akue sedih ni, dan juga tq kepada yg sentiasa dtg dkt wall akue walaupun bukannya wat akue gembira malah lebih sedih dgn melihat segala status akue sebagai negatif. Akue dah fikir masak2 dah akue lepas ni perlu lebih dewasa dalam memilih kawan walaupun di alam maya ni. Sedih terhadap byk perkara berlaku semuanya berulang2 dan masih sama. Mungkin karma, tp apa akue kesah sebab akue dah terlalu penat utk semuanya. Penat sgt.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...