Followers

At Least I’m Happy

Due to a notes that post by someone I know walaupun notes tu tak tuju straight ke akue tp disitu akue boleh agak TERASA disitu, ye lah dulu rapat dgn akue skang dah agak2 suam2 kuku dah, mcm kalau akue x wujud dah pun dia dah x kesah. Yelah kadang2 kita kena juga sedar diri who I am, sorang budak je.

                      Itulah bila trauma akue menjadi kenyataan, tak taw trauma ape ? yup trauma about bila dah mula kenal terattach dan baik segala n then ajak jumpa lepas jumpa baik lagi tp x lama lepas tu terus suam2 kuku dan terus senyap… huhu ape2 pun for org2 camtu please lah makeup your mind at least kalau nak terus senyapkan diri tu beritahu lah ape kesalahan akue ni ek? tu yg rasa cm tergantung je.. TP AT LEAST IM STILL HAPPY

Dlm notes tu ada berkata bila seseorang itu tiada kawan utk dikongsikan kesah2 happy, seseorang itu akan mula mencipta kawan imaginasi, tp at least kawan imaginary itu sentiasa ada dan boleh wat akue happy. Ye lah org yg kata tu ada ramai kawan tp yg pelik nya kenapa dulu2 nak berkasih2 dgn akue ye ? itulah org kata x kenal makan tak cinta, tp bila dah kenal mcm tulah selalunya jadi. TP AT LEAST IM STILL HAPPY sebab masih ada ramai diluar sana yg nak berkawan dan baik dgn akue.. tq sgt2.
                  
                       Betul kata org seorang tinggalkan kita 10 yg dtg dkt kita dan akan menjadi bahu yg mampu menyapa kita, tp yg betul2 sejati tu memang susah. YUP sebab setiap org yg dtg mesti ada agenda tersendiri samada positif or negatif… Motto terbaru akue kali ini, HARGAILAH ORG YANG MENGHARGAI KITA, dan juga sama dgn SAYANGILAH ORG YANG MENYANYANGI KITA dan berterimakasih lah byk2… tu je kot luahan akue kali ni..

facebook_catharap kucing ni ada ramai kawan yg bek2 : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...