Followers

Apa Yang Orang Pandang ?

Erkk bukan nak negative ke ape tp ni realiti masa skang terutama yg senang dilihat skang ialah realiti dalam laman web sosial terpopular dunia skang iaitu FACEBOOK .Apa yang org zaman skang pandang terhadap sesuatu individu tu ye ? Dan ape motif di sebaliknya ? ermmm ni just perangkaan akue je ye. hehe jgn terasa plak ye.

1-Kaya  < yang ni memang ramai akan pandang so jadilah sorang yang kaya maknanya berduit dan lebih best dalam album bergambar dgn kereta2 mahal, so kalau dapat friend memang agak boleh menumpang kekayaannya lah kot bila dah berjumpa

2-Hot < erk letak profile pic yg x pakai baju kot, x kesah lah lelaki ke pompuan (cam pompuan plak surely nak dedah sana-sini kann). Yang ni kalau dalam album pic sekeping pun kadang2 dapat ramai yg komen dan juga xsilap ada fanpage dan juga friend melebihi had. Erk kalau yg ni confirm akue x approve kecuali yg dah kenal lama OK

3-Skill < yup, add sebab mempunyai minat yg sama, memang eloklah pada mulanya tp last2 dah melencong ke tempat len, oh please jgn lah ni terjadi dkt akue, tp ada jgak yg mcmni actually tp lama2 terus senyap. Memang trauma sgt2.

SO ape2pun jadilah kita sebagai sorang yang bersederhana dalam segala-galanya, semua tu x bawa kemati pun, duniawi je. Dunia fb ni pun hanyalah sementara je. So pandai2 lah bawak diri dalam dunia yang sementara ni. Lagi satu gunakanlah kemudahan yang ada ni sebaik2nya sebab semua yang ada dalam dunia ni bersebab dan sebabnya adalah bukan kearah negatif tp carilah ke arah positif orait, Ape2 pun teruskan berkenalan supaya dapat berkongsi senyuman dengan semua org.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...