Followers

Apa Salah Akue Ek ? Cer Citer Cer Citer

Assalamualaikum, nak tanya dkt diri sendiri sket. dear hafiz ape ek salah akue ek yg wat ko terdiam seribu bahasa ni ?

Erkk bz ? xkanlah 24jam bz walaupun sempat berfb. Ke time birthday aritu byk akue wat salah ? Mungkin akue nyanyi tak sedap kot time tu, ye lah memang akue x pandai nyanyi pun. Ke time birthday party tu akue x beri hadiah, kata xpe… lagipun mane de duet nak belikan hadiah ni, huhuhu. Atau akue amat memalukan time tu ? ye lah pic akue xde satu pun dalam album kau pun kannn ye lah akue taw akue ni pathetic kannn, so x payah tag pun xpe, memalukan je kan kalau ada kawan cam akue. Ke akue ni memang memalukan kau ? ye lah akue ni jenis x suka campur dgn org lain kann, akue ni actually pemalu lah, so memang x bercampur. Xpe akue sedar akue siapa, rupa x secantik dan secute kau kannn, dan memang sorang yg x popular kan.

Tapi ape2 pun akue mau tau jgak kenapa kau mendiamkan diri dari akue, ada ugutan dr sesiapa ke ? org pathetic cam akue ni pun ada org akan kesah ke ? xpe lah ,walaupun sedih akue tetap nak minta maaf atas ape kesalahan yg akue rasa akue dah terbuat pada kau.  Akue nak berterima-kasih kepada kau yang pernah layan akue dengan baik selama ni, terima kasih juga atas hukuman ini, segala yang pernah diberi ajar dan nasihat dr kau pada akue akan di semat dalam diri dan digunakan sebaiknya. terima kasih banyak2. Segala memori yang pernah kita ada akan menjadi kenangan manis utk akue. Terima Kasih byk2 ye….

images (1)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...