Followers

Years From Now… Ape Akue Nak Jadi Neyh ?!

“Huh duk umah je memang berabeskan boreh jo… “ adoi ni lah antara2 dialog2 yg akue dgr tp versi len ler.. ngeee .. tu lah pasal geram jgak ni… bile lah dpt keje tempat len… huhuhu …. wahai company2 luar sane cepatlah amek akue ni… x kesah dah lah gaji byk mane tp asalkan dapat dulu keje tu dan as pengalaman .. huhuhu dah bosan dah duk umah neyh… makin kembung kan akue ni… ngeeee … nak jadi photographer susah kalau jadi designer kan best… keje design je lepas tu balik kann lebih2 lagi duk kl… lg best kannn buleh kuar je keje tp mula2 tu kenalah jugak dapat kan modal kan… tp ape2 pun skang ni… kena hantar resume ke byk company dan tunggu je lah jawapan dr diorang.. ngeee tp kena tgk jgak tempat tu .. kena kaji betul2.. adoi… tp tak tahan nye sementara tu … org umah ni bising plak… huhuhu …. 411220_12155758_0-700884                       kan best camni .. makanan sedia menanti ! haha

p/s: xpe kita nantikan progress akue dalam mencari job ni.. ngeee

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...