Followers

Review Film cuhaxstyledilicious Transformers : Dark Of The Moon

Perghh sempat lagi sementara nak melengahkan masa sebab ke kuantan awal sgt dan menunggu kawan sampai dr kemaman dan terus menjalankan parti besday nye.. sempat akue menengok movie transformers : dark of the moon , berpeluh jgak lah ketiak nak ke megamall… kenapalah akue x perasan ECM lagi dekat ? ngeee haha… aper2 pun meh tgk sinopsis nye dulu.

936full-transformers--dark-of-the-moon-poster"Transformers 3" features Sam Witwicky (LaBeouf) taking his first tenuous steps into adulthood while remaining a reluctant human ally of Optimus Prime. The film centers around the space race between the U.S.S.R. and the USA, suggesting there was a hidden Transformers role in it all that remains one of the planet's most dangerous secrets. The villain of the third film will be Shockwave.

- mcm2 ade dalam movie ni dari semua jenis decepticon pun ada, (spoiler!) transformers meninggalkan bumi selepas dihalau, sentinel menjadi jahat dan lain2 lagi.. tp effect fuh! memang hebat dan dasyat, dah cam cerita perang alien dah, ader ferrari pun berubah menjadi autobots ! dan yg kureng sket ialah cerita ni terlampau padat tak cam avatar cerita ikut flow satu persatu ni dalam T3 ni macam2 ada… dan terlalu padat.. tp style comedy bagus still ader… hehe aper2 pun 8/10 : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...