Followers

Photoshoot Wedding Cherating Bersama Ilham Maya Photography Lagi

Yeah… kali ni dkt cherating plak akue turun utk blaja2 je bersama abg are-chap neyh.. hehe so bawah tu lah pic nye lagi.. sket2 je shoot tp ape2 pun dapat lah blaja sedas dua.. yeah.. : )

DSC_0326

menyempat lagi amek pic dalam bilik pengantin.. ahakz : )
DSC_0173
DSC_0448

p/s: antara pic yg ok lah time aritu .. hehe … malam nye sempat lagi sambut birthday abg are-chap ni utk kali kedua.. memang best : )  nanti ada peluang kita jumpa lagi deh . tq so muchhhh

DSC_9480

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...