Followers

MANUSIA MEMANG CEPAT BOSAN !

Yeah sekadar luahan lagi tapi yang best akue lega dan bersyukur bukan ada org yang akan baca dan komen2 blog akue neyh, tu yang wat akue lagi bangga.. ahakz lagi senang akue nak tulis dkt sini so agak2 sape2 yg akan terasa pun xkan baca jugaklah so kalau diorang baca lagi bagus, agar sedar diri sket tapi yang paling best, ada akue kesah .. skang ni akue dah malas dah nak kesah sangat bende2 ni… jom tgk2 sket ttg kesah camne manusia ni cepat jadi bosan :

Awal perkenalan :
Yeah first dan paling umum add via fb tak taw lah dari mana, kalau x add pun sure akan messages suh add… gatal sgt kan akue g confirm n reply messages nonsense tu… dah add mula lah soklan paling mula2 sekali duk mane… so layan2 dan dah kenal introduction diri kannn padahal dah ada dkt info dan blog kannn tak reti ke nak membaca ? haa .. ada yang time awal2 ni memang rancak berborak, walaupun waktu keje x bz plak kannnn, n then siap nak trade in nombor tepon.

Semasa perkenalan part1 :
Ade jugak yg nak wat adik angkat lah bagai, ada yang mula2 still borak nak mengadu walaupun nak taknak je dengar, tapi time ni tak jumpa lagi so agak rapat lah jugak dan nak borak2 lagi utk tetapkan tempat dan bila nak jumpa, rindu lah bagai… lepas tu bila dah jumpa sambung borak2 memang baik n then selepas tu dalam 2-3 minggu org yang di jumpa tadi tetibe bz sgt2 dan tak de dah hantar sms2 seperti biasa, kalau x sebelum ni x pernah letih bersms setiap hari dan malam ade je kol skang nak sms pun x bleh dah kadang2 dah off handset dan sebabnya bz sgt2.. geram jgak time ni… x lama lepas tu terus senyap, bila di sms dah jarang2 bukan sume sms direply. dan juga kalau kita yg kol bukan nak berangkat tp at least kalau bz cakap je bz…please lah .. akue dah benci sgt sume2 mende ni… so matanglah kalau nak berkenalan dgn akue k !

P/S: skang akue dah malas dah nak kesah sume mende ni kalau ada pun akue akan layan bodo2 je tak beria sgt dah, sebab dah penat sgt. Harap2 akue akan dapat keje lah lepas ni supaya bleh lupakan sume ni.. dah malas nak pikir dah !

resized_boredcat_isbored

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...