Followers

Jangan Nak “LIKE” Sangat Boleh Tak ?


Ngeee geram jgak bile nak memikirkan isu neyh .. bukan maksudnyeterasa ke amende ke tapi just menyampah lerrr dkt org yg asyik like2 ni..kadang2 sesuatu tragedi pun berlaku dkt kita pun ada yg like jugak. cam mutiarakata ke ape ke , ok jgak kan nak like, kalau gambar ke lagi bagus…. tp at leastdrop lah komen2 yg bernas… kalau malas sgt, xyah wat ape2 lagi bagus… tp adajgak yg (lari sket dr tajuk) yg add kita dkt fb sebab kita mutual friend dgnsome sort of people dan sebab tu je : P , dan terus senyap dr fb… memang nakkena je kannn… menyampah doe… hish gerammmmmm kalau dkt umah ni ada tenet dahlama akue remove semua yg x berkenaan, ade yg add sebab promotion, job, minat,tp yg positif2 tu semua ok lah kannn tp lama2 ada yg jadi negatif jgak… nyampah…        
                 hurmmm tgk2 balik fb ni mcm SENJATAPEMUSNAH tp dari segi dalaman untuk kadang2 bermusuhan sesameinsan, kena tgk iktibar nye jugak so baguslah jugak people sekarang xde lahkemaruk sgt dgn fb, chat, komen2 pun dah kurang (pada akue je kot) lain lahARTIS2 di luar sane tu… ada juga org2 di luar sana kadang2 friends tak sampai200 pun tapi setiap statusnye sume akan dilike lebih 50-100 like, popular kah ?rupa2nya yg di add tu semua kawan2 die yg die kenal je, kalau cam akue memangtak lah kannn.. entah sape2 ntah add… ngeee xpe sampai masa nanti akue removesemua…. arghh gerammm… hehe…. tp ape2 pun masih lagi geram pada yg suka sgtlike…. please drop a comment ye… jgn lupa… :)
p/s: jangan habis madu sepah dibuang, janganlah bila dah kenal buang rakanmcmtu saje ok. We are not alone in this world cuz life is shared : )

 
                                 
berkasih-sayanglah sesame kite


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...