Followers

Erkkk. FB Chat Dah Gile !

Meh tgk sini meh , korang punya fb pun same kan… tp nak wat camne ek… makanya dah x boleh online chat lagikah lepas ni , huhu

image
erk gambar kabur ? hahah kesah ape aku kan tp tgk je lah belah kanan tu ada bar chat gitu.. tp x show sape2 yg online pun, scroll pun dah xde, so kita x dpt nak tgk dah sape online dah x bleh chat lagi lah gitu.. harap2 ade yg complain dan tukar balik.. please !

3 comments:

  1. baca sbb nie, http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0708&pub=Kosmo&sec=Dunia&pg=du_02.htm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...