Followers

Design Teknologi Yang Pelik ?!!

Ahahaha ni repost dari blog yg akue jumpa dah lama dah tp best sgt2 bila ditengok kan kembali , semua ciptaan memang pelik tp kelakar .. hahaha meh tgk satu persatu :

funny-and-creative-design07pembakar roti… terus bakar tu .. kan senang.. hahaha sebijik cam printer !
weirdest-technological-inventions-40basikal kanak2 bergps ! ahakz…. best giler jadi baby camni.. haha
weirdest-technological-inventions-39pistol ke telefon ni ? ah mane2 pun boleh.. ahakz
weirdest-technological-inventions-38ni best.. bosan2 sambil membuat keje atau surf bleh wat air dkt tepi cpu.. haha
weirdest-technological-inventions-34haa ni lagi best .. macam2 ada dalam satu item, nak minum ? ada beer, nak buang air terus pun boleh, sambil ada pemain dvd .. bosan bleh main xbox.. ahakz
weirdest-technological-inventions-33memang mewah lah.. dah mati pun boleh tgk tv !
weirdest-technological-inventions-31memang tersangat canggih padahal terhadap bende paling simple dalam dunia je.. ahaha
weirdest-technological-inventions-29alat pengesan makanan ?! hahah memang creative.. bleh lah xpayah cuba dulu dah taw pedas.. ahha
weirdest-technological-inventions-11pemalas beno nak guna sudu … xpe ada laser pemotong makanan.. gituuu
weirdest-technological-inventions-17tandas bergerak errrkkk yg bawah tu pulak utk bancuh air.. camner ek.. haha
weirdest-technological-inventions-08pengsannnnn … buang air besar atas tu lepas tu keluar atas kertas ke ? haha

(CIPTAAN PALING X MASUK AKAL DAN SEMESTI NYA PELIK )
weirdest-technological-inventions-03hahahhaha korang pun dah paham kann kenapa akue cakap ianya paling pelik inilah lampu suluh tenaga solar ! haa camne nak guna tu ? kalau nak suluh mestilah dalam gelap kannn tp mana datang kuasa nye dari matahari kannn ermmm mpengsannn 1000X

p/s: hahah saje2 post gini esok2 wat posting yg lagi best :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...