Followers

Cheer Up ! Model Photoshoot Oleh Cuha X Lagi ??!


Ahakxzzz ye lah dah xde modelso shoot je lah dirik sendirik lagi.. tempat die memang fuh cantikkkk walaupunmendung , so sape yg jadi model ? yeah akue ler sape lagi.. sila sediakan bekasutk muntah ye… ahakz… : P … dan juga kroni2 anak2 buah akue.. ngee… so tempatdie adalah atas bukit nun di jerantut feri ,tempat bertema tiang2 tapakperumahan yg x dibiarkan.. so memang cantiklah kalau wat outdoor pengantin dktsini memang kena sgt, tp erkkk jaga2 dgn ****** lembu.. memang banyakkk ngeee…ok so bawah ni some of the pic yg akue dapat aritu… maafler pic x best sgtsebab : 1 : anak sedara akue yg shoot ( xde skill dowh : P) 2 : x dapat gunakancls ( entah kenape ) huhuhuhuhu so bawah ni lah hasil2nye… kepada silent2reader jgn lupa komen2 ye…. xkan tgk2 je kot : P utk pic yg lebih dlm fb akueye : )


 
p/s: tu je kot utk blog version… hehe : ) tatatat


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...